NANTI DULU! Kami ada sesuatu untuk anda.

Ada PERSEDIAAN EXTRA untuk anda sukses tahun 2023 ini.

Kami COMPILE kan 5 eBook TAMBAHAN PENTING untuk persediaan temuduga anda tahun 2023 ini. Hanya RM40 setiap satu, tetapi hari ni kita BUNDLE kan. Tak perlu bayar banyak!

Setiap ebook ini adalah milik peserta-peserta bengkel kerjaya. Mereka yang serius nak jawatan-jawatan kerajaan kami berikan ebook ini.

Tetapi hari ini kami buka peluang untuk anda miliki koleksi rujukan PREMIUM ini juga

Extra 1
Rahsia Teknik Menjawab Soalan Temuduga

b

Bagaimana untuk menjawab soalan-soalan “killer” mengenai jawatan yang dipohon oleh anda. Jika anda tidak tahu teknik ini, bahaya menanti anda…

b

Apa dia soalan yang berbentuk menguji “communication skill”? Inilah soalan yang akan akan menguji kemampuan, kekreatifan, keyakinan, kebolehkerjasamaan, kematangan dan kebolehan anda.

b

Mengetahui bagaimana soalan yang menguji cara pengurusan masa dan stress semasa bekerja yang mana ianya amat diperlukan oleh seorang penjawat awam. Walaupun ianya sukar, anda jangan risau! Ebook ini akan membongkarkan jawapannya.

b

Menjawab soalan yang menguji “Essential Professional Skills” anda yang bermaksud ke-professionalan anda dalam melakukan kerja. Budaya kerja professional amat dititikberatkan dalam sektor awam demi menjaga kredibilitinya.

b

Dan beberapa lagi soalan killer seperti soalan-soalan mengenai “Background anda”, “kekuatan & kelemahan diri”, “Kerjaya terakhir anda”, “Soalan khusus bagi mereka yang berada di tahun akhir atau lepasan universiti mahupun lepasan sekolah”, “Jabatan atau agensi yang anda minta jawatan tersebut”, juga proses dan usaha pencarian kerja anda dan bermacam-macam lagi.

Extra 2
Rahsia Kejayaan dan Kegagalan Calon Temuduga

b

Kisah kejayaan dalam temuduga yang diceritakan kembali oleh mereka yang telah berjaya bergelar sebagai seorang penjawat awam.

b

Kisah kegagalan dalam temuduga yang diceritakan kembali oleh mereka yang telah gagal bergelar sebagai seorang penjawat awam.

b

Anda akan mengetahui apa yang perlu anda lakukan & apa yang perlu anda elakkan ketika menghadiri temuduga kerja kerajaan. Anda pasti tidak akan mengulangi kesilapan yang serupa lagi selepas ini.

b

Kisah-kisah ini mampu membuatkan anda memotivasikan diri anda dalam usaha mendapatkan kerja di sektor awam ini. Ada satu kisah sedih yang anda baca nanti mampu menitiskan air mata anda dan akan membuatkan anda lebih menghargai kehidupan anda.

b

Satu kisah seorang insan yang amat berjasa dalam membantu rakyat Malaysia dalam mencari kerja kerajaan atau memberi maklumat mengenai kekosongan jawatan dalam sektor awam turut dimuatkan kisahnya di dalam ebook ini.

Extra 3
Rahsia Penulisan Resume Temuduga

b

Jika anda tahu menulis resume, tahniah! Tapi adakah resume anda benar-benar bagus? Dalam modul ini anda akan diterangkan.

b

Anda tidak perlu susah-susah lagi untuk menulis resume. Kerana kami telah sediakan template khas yang boleh anda gunakan terus.

b

Resume nak disediakan dalam bahasa Inggeris ke Malaysia? Kami ada sediakan untuk kedua-duanya.

Extra 4

Masalah “Low Self Esteem”

b

Faham apa itu “Self Esteem” atau “Harga Diri” dan sebab apa ianya ada dalam diri seseorang. Mungkin anda akan terkejut rupanya ______ adalah penyebab kenapa “Low Self Esteem” ini ada pada anda..

b

Lihat bagaimana isu ini menyumbang kepada pelbagai masalah dalam diri anda. Ianya termasuk menjejaskan kesihatan. Lebih buruk lagi ianya bakal membawa kepada masalah ‘kemurungan’

b

Anda akan faham 4 PUNCA MASALAH “LOW SELF ESTEEM” ini. Semuanya dirungkaikan untuk anda mengesan “duri dalam daging anda”! Sebenarnya semua ini adalah sumbangan ‘inner voice’ yang menguasai diri. Buang semua ini dan tukarkan ianya menjadi positif. Anda akan nampak perubahan besar dalam diri selepas berjaya buang ‘duri’ ini.

Extra 5

Tingkatkan Keyakinan Diri. Cara Tuntas!

b

Manipulasi “Suara Dalaman” anda. Jika tidak digunakan dengan cara yang betul ianya boleh ‘menghancurkan keyakinan’ anda. Bagaimana nak gunakan Kuasa Suara Dalaman untuk membina “Yakin Diri” anda. Rugi kalau tak buat!

b

“Anda Dapat Apa Yang Anda Tonjolkan”. Apa yang perlu anda keluarkan dalam diri anda supaya ianya menjadi daya penarik dan meningkatkan “Aura Positif” anda. Anda akan jadi lebih yakin bila anda dilihat hebat kan?

b

Latihan bagaimana meningkatkan “Nilai Diri” anda. Fikirkan dengan serius bagaimana bahasa badan anda dan kata-kata anda mencerminkan pandangan anda terhadap diri anda. Kami ceritakan bagaimana!

Kami nak anda GEMBIRA untuk diri sendiri dan orang SEKELILING Anda. Mak Ayah anda? Pasangan anda?

Pilih pakej tempahan sekarang di bawah. Ada 4 PAKEJ di bawah;

PAKEJ GOLD

RM80
 • PRODUK ADALAH VERSI DIGITAL (download)
 • Ebook Utama Lulus Temuduga Kerja Kerajaan Ada
 • Teknik Menjawab Soalan Temuduga Ada
 • Kejayaan & Kegagalan Calon Temuduga Kerja Kerajaan Ada
 • Penulisan Resume Temuduga Kerja Kerajaan Ada
 • Tingkatkan Keyakinan Diri Cara Tuntas! Tiada
 • Masalah “Low Self Esteem” Tiada

PAKEJ SUPER

RM60
 • PRODUK ADALAH VERSI DIGITAL (download)
 • Ebook Utama Lulus Temuduga Kerja Kerajaan Ada
 • Teknik Menjawab Soalan Temuduga Ada
 • Kejayaan & Kegagalan Calon Temuduga Kerja Kerajaan Tiada
 • Penulisan Resume Temuduga Kerja Kerajaan Tiada
 • Tingkatkan Keyakinan Diri Cara Tuntas! Tiada
 • Masalah “Low Self Esteem” Tiada

PAKEJ BASIC

RM40
 • PRODUK ADALAH VERSI DIGITAL (download)
 • Ebook Utama Lulus Temuduga Kerja Kerajaan Ada
 • Teknik Menjawab Soalan Temuduga Tiada
 • Kejayaan & Kegagalan Calon Temuduga Kerja Kerajaan Tiada
 • Penulisan Resume Temuduga Kerja Kerajaan Tiada
 • Tingkatkan Keyakinan Diri Cara Tuntas! Tiada
 • Masalah “Low Self Esteem” Tiada
Pembayaran di terima melalui Perbankan Online / Online Transfer / ATM / Mesin Deposit / Kad Kredit & pembayaran 100% di jamin selamat.2024 © Hakcipta Terpelihara. Inforkerjaya PLT